Meld je vandaag nog aan en wij nemen met je contact op. Wil je eerst meer weten? Scroll dan naar beneden voor meer informatie.

*
*
*
*
HIP Zorg heeft een landelijk dekkend netwerk van uiterst professionele en vriendelijke zelfstandige zorgverleners. Wij blijven deze verder uitbreiden door nieuwe zelfstandige zorgverleners te vinden en in te zetten op een passende plek. Wij weten dat zelfstandige zorgverleners uitermate gemotiveerd zijn in het geven van perfecte zorg. Zij zijn ook niet afhankelijk van tijdsbeperkingen die worden opgelegd door een management dat hoog in een ivoren toren zit.

Bent u zelfstandig zorgverlener en bent u op zoek naar nieuwe zorgopdrachten bij u in de buurt? Op zoek naar korte zorgopdrachten? Of toch liever langdurige opdrachten? Sluit u dan bij ons aan en wij zorgen voor de leukste en beste zorgopdrachten die bij uw wensen en specialisaties passen.

BENIEUWD NAAR DE VOORDELEN VAN HIPZORG?

  • Een zelfstandige zorgverlener heeft niet met de arbeidstijdenwet te maken
  • Zelfstandige zorgverleners zijn bijna nooit ziek (want geen werk is ook geen inkomen)
  • Is een zelfstandige zorgverlener ziek, dan zorgen wij voor continuïteit
  • Door continu bijscholen betere kwaliteit
  • Zelfstandige zorgverleners hebben meer plezier in hun werk omdat ze hun cliënten zelf kiezen
  • Daarom is de band met hun cliënten vaak intensiever en persoonlijker
 

Goede tarieven

De vergoedingen die u via ons krijgt, zijn van goed niveau zonder onacceptabele werkdruk.

 

Keuzevrijheid

Bij ons heeft u keuzevrijheid voor het soort zorg en de opdrachtgever.

 

Bemiddeling

Wij bemiddelen graag tussen u en zorginstellingen uit het hele land.

 

Leuke zorgopdrachten

Wij matchen de zorgopdrachten die bij jou passen en waar jij passie voor hebt.

 

Losse diensten

Bij ons heeft u zonder verdere verplichtingen de mogelijkheid om losse diensten te verzorgen.

 

Langdurige opdrachten

Op zoek naar een langdurige opdracht? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Meerdere locaties

Ervaar het verlenen van zorg op meerdere locaties: wel zo leuk en ondernemend!

WETEN WAT DE EISEN ZIJN?

Sluit u dan vandaag nog aan bij HIP Zorg

01

Wettelijke vereisten

Alle aangesloten zorgverleners hebben een beroeps aansprakelijkheids verzekering, een Verklaring Omtrent Gedrag, een BIG registratie (geldt alleen voor verpleegkundigen) en een eigen klachtenfunctionaris.

02

Diploma's en bijscholing

Al onze zelfstandige zorgverleners zijn in het bezit van de vereiste diploma’s en certificaten. Daarnaast zorgen onze zorgverleners ervoor dat ze continu bijgeschoold worden en op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes op het gebied van zorg.

03

Gemotiveerd

Onze zelfstandige zorgverleners zijn uitermate gemotiveerd en hebben passie voor hun vak!

Inschrijven bij HIP Zorg kan heel gemakkelijk via onze website. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen met jou contact op.
Het volgende heb je nodig:
  1. Behaalde diploma’s en/of certificaten in de uitvoerende zorg.
  2. Documenten die aantonen dat je voldoet aan de wetgeving voor zelfstandigen in de zorg.
  3. Heb je een gecertificeerd KIWA keurmerk? Dan hoef je alleen nog maar je behaalde diploma’s en/of certificaten in de uitvoerende zorg met ons te delen. Je KIWA nummer vraag je gemakkelijk op via mijnkeurmerk.nl.
Als jij je hebt ingeschreven, dan neemt HIP Zorg met jou contact op. Samen nemen we jouw wensen en specialisaties door. Daarna bespreken we met jou wat je aan documenten moet opleveren. Op basis van de door jou opgeleverde documenten doet HIP Zorg de laatste check op jouw inschrijving. Ontbreekt er nog iets, dan zullen wij jou daarover informeren. Is alles compleet, dan gaan wij voor je aan de slag met het vinden van de juiste zorgopdrachten die bij jou passen.
Zodra jouw inschrijving compleet is en je hebt alle documenten aangeleverd, kan je bij HIP Zorg al binnen één dag actief worden.
Nee. HIP Zorg heeft jouw diploma nodig voordat jij zorgvragen kan accepteren. Je kunt bij DUO een nieuw diploma opvragen als je jouw diploma kwijt bent. Ga naar duo.nl/particulier/diploma-kwijt.jsp
HIP Zorg biedt zorgopdrachten aan bij particulieren, in verzorging- en verpleeghuizen en thuiszorgorganisaties door heel Nederland. We hebben zorgvragen voor alle niveaus (vanaf helpende t/m verpleegkundige niveau 6).
HIP Zorg biedt opdrachten aan voor zorgprofessionals vanaf niveau 2. 
Werken via HIP Zorg betekent open en eerlijke vastgestelde tarieven. Voor elke niveau hebben wij de beste tarieven. Wij gaan hier graag met jou het gesprek over aan.
Jij geeft zelf jouw voorkeuren op, zoals je niveau en de omgeving waarin je wil werken en het soort zorg dat je wil en kan leveren. Je krijgt dan ook alleen maar zorgopdrachten aangeboden die aansluiten bij jouw diploma’s, certificaten en wensen.
He-le-maal niets. Mooi he? Bij HIP Zorg betaal je geen fee over je omzet, geen inschrijfgeld en ook geen abonnementskosten. Het gebruik maken van bemiddeling bij HIP Zorg is kosteloos.
Via onze contactpagina kan je alle contactgegevens vinden om ons te bereiken.

BEN JE OVERTUIGD?