Zorgadvies op maat

Het zorglandschap kan heel ingewikkeld zijn. Zeker voor mensen die er niet thuis in zijn. Heeft u voor het eerst zorg nodig, dan komt er erg veel op u af. Met zorgadvies op maat van HIP Zorg, krijgt u de juiste begeleiding en adviezen om precies te weten wat u moet doen voor uw specifieke situatie.


Een doolhof aan zorgregels

In Nederland is er veel mogelijk op het gebied van zorg en welzijn. De overheid heeft het niet makkelijk gemaakt, want wij zien dat veel mensen vast lopen in het doolhof van voorzieningen en regelgeving. 

Het geven van een goed onderbouwd zorgadvies is met onze ervaring in de zorg geen probleem. Als geen ander zijn wij op de hoogte van de laatste wijzigingen en vernieuwingen op het gebied van regelgeving en (particuliere thuis)zorg.


Zorgadvies, altijd persoonlijk en op maat

Wanneer u HIP Zorg inzet voor zorgadvies op maat, dan zetten wij voor u alle mogelijkheden van zorg op een rij. Toegespitst op uw zorgvraag met een persoonlijk advies op maat. In duidelijke taal. Hulp nodig bij het regelen? Ook daar kunnen we u bij helpen.


Diverse zorgmogelijkheden

Of u nu zorg thuis nodig heeft na een operatie of bij ziekte, of een tijdelijke ontlasting van uw mantelzorger. Wij weten wat de mogelijkheden zijn om u te kunnen voorzien van de juiste zorg. Verpleging, verzorging, respijtzorg, huishoudelijke hulp of gewoon gezelschap, wij kunnen u daarin helpen. En daar gaan wij ver in. Heel ver! Wij zijn namelijk pas tevreden als u het ook bent. Voor ons is het doel dat u zich kan concentreren op het beter worden en de leuke dingen van het leven en u zich niet hoeft te concentreren op het doolhof van regeltjes en de vele addertjes onder het gras van bepaalde regelingen.


Meer informatie?

Heeft u vragen over aanpassingen in uw huis, mogelijkheden van vergoedingen, regelgeving, vormen van zorg en bijbehorende kosten? Probeer ons eens uit. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies gesprek.