24 uurs verpleging

Heeft u 24 uur verpleging aan huis nodig? Dan kan met 24 uurs verpleging thuis. HIP Zorg kan dit op korte termijn voor u regelen. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.


24 uur gespecialiseerde verpleging

HIP Zorg is gespecialiseerd in 24 uur verpleging van cliënten met ernstige aandoeningen. Hierbij kunt u denken aan ALS, MS, Parkinson en dementie in vergevorderd stadium. Vaak hebben deze cliënten 24 uur per dag zorg of 24 uur per dag verpleging nodig.

Ons voordeel is dat wij werken met een vast team dat is gespecialiseerd in 24 uurdiensten. Zo heeft u altijd dezelfde gezichten om u heen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in beademingszorg aan huis.

24 uur zorg aan huis


Zorg aan het einde van een leven

Wij bieden ook ondersteuning en bijstand aan cliënten in hun terminale fase van hun leven. Wij leveren deskundige zorgverleners die gespecialiseerd zijn in terminale zorg. Deze zorg is beschikbaar van 8 uur tot 24 uur per dag.


Palliatieve zorg

Palliatieve zorg wordt gegeven aan cliënten die niet meer te genezen zijn van hun ziekte. Ze zijn uitbehandeld. Ze kunnen nog enkele weken tot zelfs jaren leven, maar hebben in iedere fase weer andere zorg nodig. De kwaliteit van leven staat bij palliatieve zorg op de eerste plaats. Daarnaast: wat wil de cliënt of de naasten nog graag? Wij zorgen ervoor dat de cliënt zo lang mogelijk regisseur van eigen leven blijft, zodat de vrijheid blijft tot aan het einde. Dit doen we vanaf 8 uur tot 24 uur per dag.


24 uurszorg of 24 uursverpleging?

Wanneer heeft u nu 24 uurszorg nodig en wanneer 24 uursverpleging? Dit hangt af van de situatie. Laten we een voorbeeld nemen: bij palliatieve zorg hoeft de zorgbehoefte in het begin nog niet veeleisend te zijn. Na verloop van tijd kan 24 uursverpleging nodig zijn. Deze overschakeling van 24 uur zorg naar 24 uur verpleging regelen wij van HIP Zorg vloeiend voor u. Zo beginnen wij bijvoorbeeld het zorgtraject met 8 uur zorg per dag en bereiden we het in stapjes uit naar 24 uur verpleging per dag. Uiteraard werken we in deze laatste fase met een klein zorgteam, zodat er altijd vaste gezichten zijn.


Over onze zorgverleners

Natuurlijk hebben onze zorgverleners alle diploma's om hun vak goed uit te oefenen. Zij hebben allemaal de Nederlandse nationaliteit en zijn geregistreerd bij alle overheidsinstellingen. Natuurlijk heeft iedere medewerker van HIP Zorg ook een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van het ministerie van justitie. Zo weet u dat u in goede handen bent. Onze zorgverleners hebben passie voor hun vak en hart voor de mens achter de patiënt. Wij passen ons aan aan uw levensritme en levensstijl.


Kosten 24 uur verpleging aan huis

De tarieven van 24 uur verpleging aan huis zijn lastig vooraf te geven, want ze zijn erg afhankelijk van het soort zorg dat nodig is. Om die reden maken wij altijd een offerte op maat. Als u een indicatie voor een PGB heeft, dan kunnen de kosten vaak al voor een groot gedeelte daaruit vergoed worden en bij WLZ vaak helemaal. Neem met ons contact op voor een gratis adviesgesprek.


24 uur verpleging in heel Nederland

HIP Zorg kan overal in Nederland voor 24 uur verpleging zorgen. Dit zijn alle provincies, alle gemeenten. 


Meer informatie?

Heeft u meer informatie nodig en wilt u een vrijblijvend en gratis adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.