HIP Zorg: Health In Progress zorg. Wij zijn hét thuiszorgbureau van Nederland en staan bekend om onze zorg op maat. Wij zijn er voor particuliere zorgvragers, zorginstellingen en zorgverleners. 

Niet iedereen weet direct de weg in zorgland. Daarom helpen wij u graag verder. Op onze website kunt u als particuliere zorgvrager veel informatie vinden, maar u kunt ook direct contact met ons opnemen. Wij begeleiden bij het starten van zorg bij u thuis, om zo snel als mogelijk het zorgproces in gang te zetten. Zo helpen wij met het vinden van passende zelfstandige zorgverleners. Wij zijn eerste aanspreekpunt voor alle partijen en begeleiden het zorgtraject van A tot Z. Onze selectie van zelfstandige zorgverleners is heel streng. Alles draait om de vraag: welke zorgverlener past bij welke zorgvragen. Die ene match!

Bent u zorginstelling en heeft u kwalitatief hoogwaardig en gekwalificeerd personeel nodig? Zoek dan niet verder en neem met ons contact op, zodat wij u kunnen helpen met het vervullen van uw personele behoeften.

Bent u zelfstandig zorgverlener en bent u op zoek naar nieuwe zorgopdrachten? Sluit u dan bij ons aan en wij zorgen voor de leukste en beste zorgopdrachten die bij uw wensen en specialisaties passen.